Wednesday, May 31, 2017

Bērnu dāvanas!


Bērniem patīk dāvanas, kas tiek izgatavotas pēc pasūtījuma tieši viņiem. Iesiešanas savus vārdus uz mugursomas, pludmales dvieļi un pupu maisi Pievieno īpašu pieskārienu uz dāvana meitene vai zēns.

Mūsu personalizētu dāvanas bērniem kolekcijā ietilpst mini mēbeles, piemēram, spēlēt galda vai šūpuļkrēslu mazulis guļamistaba, rotaļlietas, lelles, piemiņlieta kastes un gudrs apģērbu. Kā par stāstu grāmatu ar bērnu, kā galvenais varonis? Šīs dāvanas zēniem un meitenēm ir pārliecināts iepriecināt. Protams, ideju nepietiekamības gadījumā vienmēr var nopirkt kādu foršu dāvanu karti no lieliskadavana.lv !

2 comments:

  1. Mana kolēģe ieteica dāvana servisa piedāvājumu apskatīt https://www.davanuserviss.lv ka viņiem tiek piedāvātas daudz atrakcijas, ko var pašam izbaudīt vai dāvināt kādam! Varbūt, kāds jau ir paprobējis kādu braucienu vai degustāciju? Ko varat ieteikt?

    ReplyDelete
  2. Visas degustācijas un kulinārijas meistarklases, ko esmu mēģinājusi, bijušas kolosālas! Ieteiktu visiem gardēžiem! Par braucieniem gan lielakoties meklēju pie Gribuatpusties , jo meklēšana tur ir caurskatama un ļoti ērta, arī priecē atlaides.

    ReplyDelete